Portfolio
 
 

Griekspoor en van Lierop
Voor Griekspoor en van Lierop ging het vooral om klanten een goede indruk te geven van het bedrijf en om extra informatie over het bedrijf te kunnen verschaffen. Het gemak om zelf de website te kunnen bijhouden is voor Griekspoor en van Lierop een factor geweest om voor Internet and Company te kiezen.

De komende jaren kan Griekspoor en van Lierop klant contacten versterken zonder hiervoor extra te moeten investeren in hun internet omgeving. Dankzij Internet and Company kan Griekspoor en van Lierop snel en gemakkelijk intern documenten uitwisselen, iedere werknemer een eigen e-mailadres en agenda geven en een centrale agenda bijhouden voor alle algemene afspraken.

website: http://www.griekspoorvanlierop.nl

 

Internet and Company
Vanaf elke plek te wereld kunnen wij snel en gemakkelijk onze klanten op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en tips op het gebied van internet en bedrijfsactiviteiten op internet. Ook het bedienen van klanten via een speciaal ontwikkelde on-line klantenservice module, contact- en bestellingsfomulieren wordt door het content management systeem ondersteund.

Dankzij de Google Apps zijn wij in staat om gemakkelijk te communiceren via email en chatsessies. De mobiele toegang tot email en agenda is voor het uitvoeren van sales activiteiten erg gemakkelijk. Waar dan ook ter wereld is deze dienst van Google beschikbaar. Uiteraard kunnen wij ook voor uw bedrijf kunnen wij deze diensten opzetten en onderhouden.


website:
http://www.internetandcompany.com