Over Internet and Company
 
 

Aan het hoofd van de Internet and Company organisatie staat Wieke Zwagemaker. Met haar hart in de communicatie en marketing wereld heeft zij vele ‘Young Professionals’ leren kennen en is dagelijks bezig met het uitbreiden van dit netwerk.  Dit netwerk van ‘Young Professionals’ heeft zij Internet and Company genoemd. De naam Internet and Company is ontstaan door de natuurlijke werking die de organisatie probeert te realiseren tussen internet en de marketing en communicatie uitingen vanuit uw bedrijf.

 

Netwerk van ‘Young Professionals’

De young professionals binnen het netwerk van Internet and Company komen veelal uit de regio waarin wij werkzaam zijn en richten zich allemaal met hun eigen specialisme op het internet. Het netwerk bestaat uit internet marketing professionals, een designer, een internet developer, een fotograaf, een search engine optimalisatie (SEO) specialist en een copywriter. Samen vormen zij het perfecte team om voor u uw website, on- en off-line marketing campagnes en afbeeldingen portfolio te leveren en onderhouden.

 

Uniek concept in de regio Leiden

Het Internet and Company concept is uniek in de regio. De bewuste keuze om als netwerk van ‘young professionals’ te opereren stelt ons in staat om voor een erg scherpe prijs een erg hoge kwaliteit te kunnen leveren. Onze professionals willen niets liever dan goed bekend komen te staan om het leveren van een hoge kwaliteit. Uw Internet and Company account manager zal uw persoonlijke aanspreekpunt zijn. De account manager zal u begeleiden en adviseren om passende toepassingen voor uw bedrijf te definieren en uit te voeren.

 

Doelgroep

Internet and Company richt zich op bedrijven in de regio Leiden. Wij bedienen bedrijven in de gemeente Teylingen (Voorhout, Sassenheim en Warmond), maar ook bedienen wij klanten in andere dorpen die de bollenstreek rijk is.